Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Udlandsflytning

til og fra Danmark

Når man flytter til udlandet, er det rart med et flyttefirma, der har god erfaring med international flytning og der kan give den tryghed, som man har brug for, når man flytter til et helt nyt sted med alle sine genstande. Vores speciale er flytning til Sverige - vi har flere gange om måneden ture til Sverige, og dermed et stort kendskab til landet, og mulighed for at give dig en rigtig god pris på flytning, hvis du skal til Sverige og bo. Flytning til Norge er lidt mere specielt, fordi flyttegods skal fortoldes. Denne procedure er vi fuldt fortrolig med, da vi udfører det flere gange om måneden. Så kontakt os, hvis du skal flytte til Norge – der er mange penge at spare, ved at gøre det rigtigt første gang. Når du flytter dit indbo til eller fra udlandet, vil vi guide dig igennem hele processen, så den virker overskuelig for dig. Derudover tilbyder vi også en totalløsning, så du og din familie blot skal tænke på at komme afsted til den nye, spændende destination.

Gennem 35 år har Jægerpris Flytteforretning hjulpet med flytning både inden for -og uden for Danmarks grænser. Gennem tiden har vi uddannet vores flyttemænd og forbedret vores flyttebiler, samt andre vigtige flytteredskaber, der både gør flytningen nemmere og langt mere sikker når vi skal flytte dit indbo til eller fra udlandet.

Gennem vores mangeårige erfaring kan vi desuden tilbyde den bedste, hurtigste og sikreste flytteservice, hvor du som kunde stadig har medbestemmelse og indflydelse på, hvordan flytningen skal foregå. Vi tilbyder også forskellige flyttetilbud og pakkeløsninger, så du kan flytte lige præcis på den måde, som du fortrækker det.

Fast flyttepris – så du undgår overraskelser

At flytte til udlandet er en meget speciel og unik oplevelse, som mange ikke får lov til at opleve. Derfor skal dette mindeværdige øjeblik i ens liv selvfølgelig ikke ødelægges af chokket ved uforudsete udgifter.

Jægerpris Flytteforretning tilbyder en god, fast flyttepris og gode flyttetilbud, så du slipper for ubehagelige overraskelser midt i flytningen.
Vi tilbyder desuden forskellige pakkeløsninger, så du selv kan vælge hvordan flytningen skal foregå.

Hjælp gennem hele flytteprocessen

Når du og familien har taget beslutningen om, enten at flytte ud i den store verden eller at vende hjem til Danmark, så er altid Jægerpris Flytteforretning klar til at tage over og bruge vores store erfaring og ekspertise til planlægningen af jeres flytning.

Ved flytninger over landegrænser er der ekstra meget at tænke på; parkeringstilladelser, hvor mange kasser der skal bruges, toldpapirer, færgebilletter, vejskatter, udvendig lift og meget mere. Alle disse opgaver tager vi os af, så du og familien kan slappe af, selvom i faktisk foretager en flytning.

Ved at lade os planlægge din flytning slipper du for besværet ved blandt andet at sætte dig ind i kringlede flytteregler og selv finde på løsninger til komplikationer, der måtte være i forbindelse med din flytning. Vi har nemlig alle de redskaber og den erfaring, der skal til for, at være forberedt på alle de situationer, der kan opstå undervejs i flytningen.

International flytning med sikkerhed og tryghed

Til en international flytning inden for Europas grænser benytter vi altid vores utroligt veluddannede flyttefolk, der har haft en masse træning og en god erfaring inden for området, inden de har fået opgaven. Vi sender nemlig kun flyttemænd ud, der er godt udrustet til opgaven, så de kan give dig den absolut bedste oplevelse og hjælp igennem hele flytningen. Dette er med til at give dig den tryghed, som du har brug for, når du flytter hele dit hjem til et helt nyt land.

Når vi transporterer dine genstande fra dit gamle indbo til dit nye, så ved vi at det er vigtigt, at vi passer på dem. Derfor sørger vi altid for at have fuld kontrol over situationen og være respektfuld over for dine genstande. Dette gør vi ved at pakke de forskellige genstande med vores egne flyttematerialer, heriblandt vores egne flyttekasser, der kan bære flere kg end andre, traditionelle flyttekasser.

For at forhøje sikkerheden yderligere transporterer vi desuden jeres indbo i topmoderne flyttebiler, der er udstyret med en effektiv luftaffjedring, der sikrer jeres genstande den absolut bedste og mest sikre transport.

Takket være vores arbejdsomme, veloplagte og smilende flyttemænd samt vores store, rummelige og sikre flyttebiler kan vi garantere for en konstant høj service og sikker levering af jeres indbo, når i flytter til udlandet med Jægerpris Flytteforretning.