Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Privatflytning

- med fast flyttepris, høj sikkerhed og stor tryghed i højsædet

Jægerpris Flytteforretning har mere end 35 års erfaring med flytning i Danmark, Skandinavien og EU. Takket være vores mange års erfaring, kan vi derfor sikre dig og din familie en god flytteservice med en fast pris på flytning, når det drejer sig om din privatflytning

Hos os får du den samme flyttemand gennem hele forløbet, der vil følge dit indbo fra start til slut, uden ekstra omkostninger. På denne måde kan vi tilbyde dig den største tryghed når du skal flytte, så du kan starte et nyt kapitel i dit liv uden bekymringer.

Gratis besigtigelse af dit flyttegods

Når det er ved at være tid til at flytte, så er det første skridt i processen at få en fysisk besigtigelse af jeres bolig.
Det er her, at vi vurderer volumen af jeres indbo samt hvor meget materiale, mandskab mv. vi skal bruge for at sikre, at du og dit indbo får den bedste, nemmeste og sikreste flytning.

Når dette er vurderet, vil vi give dig et uforpligtende tilbud, hvor vi naturligvis har sikret at alle forhold omkring flytningen er inkluderet, således at du og din familie får en stressfri flytning, uden ubehagelige overraskelser undervejs. Det tilbud du modtager, er den pris for flytningen, som du kan forvente.

Det er naturligvis altid gratis og uforpligtende hos os at få en besigtigelse af det indbo du skal have flyttet.

Flytteservice efter ethvert behov

Vi mennesker er forskellige, det samme er vores enkelte behov, og det er vi godt klar over. Heldigvis har vi løsninger til både til dig, der vil klare det meste selv, til dig, der vil have hjælp til det hele, eller til dig, der ikke skal have flyttet et helt indbo.

Jægerpris Flytteforretning er et flyttefirma der sætter kunden i højsæde, derfor bestemmer du selv, hvor stor en hjælp til din flytning, du egentlig har brug for.

For at gøre de forskellige valgmuligheder mere overskuelige for dig, tilbyder vi derfor en række forskellige pakkeløsninger, så vi kan tilpasse os dit behov og du kan få det bedste flyttetilbud.

VIP-Pakken

VIP-Pakken er velegnet til dig, der vil have din privatflytning overstået så nemt, som overhovedet muligt. I denne pakke tilbyder vi en totalløsning, der indebærer alt lige fra fuld nedpakning af dit indbo, forsvarlig emballering af hele jeres hjem, til fuld udpakning af indbo og hjælp til møblering af jeres nye bo.

I denne pakke tilbyder vi nemlig også fuld destinationsservice med udpakning af indbo og placering af møbler og andre genstande, efter jeres anvisninger.

Det eneste du skal tænke på er, hvor du ønsker at dine genstande skal placeres og hvordan der skal møbleres. Så klarer vores flyttemænd resten af arbejdet for dig.

Hvis du har problemer med tunge løft, er alene om flytte-opgaven, eller hvis flytningen generelt bare virker uoverskuelig for dig og din familie, kan denne pakke være den perfekte løsning for dig.

Pak-Det-Selv-Pakken

Selv-Pak er til dig, der gerne vil gøre det meste selv. I denne pakke leverer vi flyttekasser og pakkematerialer, så i har de helt rette redskaber til en god og sikker måde at pakke jeres indbo ned på. Når flyttedagen oprinder, henter og kører vi jeres indbo til jeres nye adresse for jer. Derefter pakker i selv ud og møblere jeres hjem. Efter nærmere aftale vil vi så afhente vores flyttekasser og andet, overskydende pakkemateriale.

Denne pakke kan være den perfekte løsning til familien uden bil eller andre transport-muligheder, eller til dig, der ikke ønsker at gå ud og anskaffe egne flyttematerialer og/eller finder transporten besværlig. Det eneste du skal finde tid til er at pakke ind og ud – og så klarer vi resten.

Kombinationsflytning

Skal du flytte dit indbo og kan du ikke fylde en hel flyttebil ud? Så del med en anden og få et endnu bedre flyttetilbud.

Med Kombinationsflytning-Pakken kan vi nemlig på basis af en fyldt flyttebil tilbyde en mere favorabel pris på privatflytning. Denne pakkeløsning er dog afhængig af leveringsdatoen af Jægerpris Flytteforretnings tidsplan for øvrige flytninger til og fra den pågældende destination i Europa.

Er du åben for at dele med en anden, deler du nemlig tilbudet med en anden kunde, hvilket betyder at i begge får turen til en utrolig god pris. Det kan f.eks. være en god ide hvis du skal flytte dit indbo fra Danmark til et andet land i EU. Er du så heldig, at der er en anden der skal samme vej og som heller ikke kan fylde sin flyttebil ud, hvorfor så ikke dele?

Denne pakkeløsning er til glæde for alle parter. Du deler med en anden, får et bedre flyttetilbud og vi tilbyder selvfølgelig stadig den gode, kvalitetsbevidste flytteservice. Samtidig med det, kan vi få en fyldt flyttebil, hvilket betyder, at vi kan udnytte turen langt bedre og mere miljøvenligt.