Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Flytte opbevaring

Skal du både bruge flytning og opbevaring i københavn, Hillerød, Frederikssund eller Roskilde, kan Jægerpris Flytteforretning tilbyde sikker møbelopbevaring eller flytte opbevaring, på vores opvarmet, tørre og rene lager.

Uanset om du skal flytte lokalt, udenbys eller til udlandet kan der nemlig i forbindelse med en flytning ofte være behov for en midlertidig opbevaring af bohave – og det er derfor vi er her for dig.

Vi tilbyder nemlig denne flytte opbevaring, så du er sikker på, at du har kendskab til dem, som håndterer dine genstande under hele flytteprocessen. Når vi flytter for dig, er det de samme flyttemænd der hjælper dig – også når der skal opbevares.
Vores flyttemænd er veluddannede, serviceminded og utroligt arbejdssomme, hvilket er din garanti for en altid fantastisk kundeservice.

Hos os er dine genstande i trygge hænder – så du roligt og bekymringsfrit kan forebrede din flytning, mens dine genstande står opbevaret og klar til at blive flyttet videre.

Fleksibel flytning og opbevaring

For at dække ethvert behov man måtte have under sin flytning, tilbyder Jægerpris Flytteforretning naturligvis forskellige opbevaringsformer. Uanset hvilket behov eller hvilke ønsker du måtte have, er vi her til at hjælpe og finde den helt rette løsning for dig.

Det kan f.eks. være, at du ønsker en flytteservice fra os, der ikke kræver en hel flyttebil, eller blot, at du ønsker at få transporteret en, eller få genstande fra en destination til en anden. I disse tilfælde henter vi godset og placerer det på vores lager, der er med til at sikre, at genstandene bliver opbevaret forsvarligt. Her opbevares det så indtil den næste tur, eller aftalte dato, til den pågældende destination.

De forskellige flyttetilbud og løsninger er desuden med til at give dig yderligere tryghed, da du får lov til at have en medbestemmelse i, hvordan dine værdigfulde genstande både skal håndteres, placeres og opbevares.

Opbevaringslager der sikrer tryg opbevaring af dine dyrebare genstande

Når vi opbevarer dine genstande, passer vi godt på dem, så du kan være sikker på at de er i gode hænder. Vi har nemlig alle faciliteter og forsikring til at opbevare dine ting på den mest hensigtsmæssige og sikre måde.

Vores lagerfaciliteter er opvarmede og tørre, så dine genstande ikke er i risiko for fugtskader. Da vores lager bliver rengjort dagligt kan vi tilbyde rene opbevaringsrum, der ikke skader eller på anden måde forringer kvaliteten på dine genstande.

Speciale i møbelopbevaring

Hos Jægerspris Flytteforretning er vi specialister i møbelopbevaring – vi har i en lang årerække, opbevaret køkkener for tyske Poggenpohl, producent af eksklusive køkkener. En opgave som kræver at man har styr på fugt-og temperaturkontrol, så der ikke opstår skader på de dyre køkkener. Du kan derfor trygt overlade din flytte opbevaring eller møbelopbevaring til os, vi har den erfaring, viden og faglige stolthed som skal til.