Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Flyttefirma Roskilde

Søger du flyttefirma i Roskilde, med stort kendskab til byen og omegn, så er Jægerspris Flytteforretning det oplagt valg. Med vores 35 års erfaring, har vi oparbejdet et stor kendskab til, og erfaring med Roskilde - vi er bl.a. mangeårig samarbejdspartner med RUC. Vi kender byen ud og ind – og har derfor de rette løsninger til dig og dine behov samt de rette redskab til opgaven. Vores store erfaring er din forsikring om en altid god flytteservice.

Bestil et flyttefirma til og fra Roskilde –
og oplev en bekymringsfri flytning

Jægerpris Flytteforretning tilbyder flytning i hele Danmark og andre lande i EU – hvilket betyder, at vi er forberedt på ethvert scenarie i din flytning.

Vi hjælper dig med alle former for opgaver, uanset om det drejer sig om en flytning af et enkelt møbel, få møbler, eller et helt indbo både med tunge og lette genstande. Vi er ikke bange for trapper, besværlige gange og tunge genstande – vores stærke, veloplagte og yderst arbejdsomme flyttemænd er nemlig altid klar på en udfordring, så du kan få alle dine ting med dig på den mest sikre og samtidig hurtige måde.

Har du behov for møbelopbevaring, eller opbevaring af flyttegods i kortere eller længere perioder, har vi også mulighed for at tilbyde det, på vores lager.

Sikker og miljøvenlig transport i Roskilde området

Sikkerheden er vigtigt, både når det gælder du og dine værdifulde genstande, men også vores medarbejdere. Derfor er sikkerhed en af vores højeste prioriteter når vi flytter for dig og derfor er vi også udstyret med de rette redskaber, der skal til for at tilbyde den sikreste flytning. Sidst lever vi selvfølgelig også op til alle de sikkerhedsmæssige krav, der er til os som flyttefirma. Dette gælder alle dele af vores service, også under op- og nedbæring samt transporten til og fra Roskilde.

Transporten til, fra og i Roskilde er også vigtig – og derfor er flyttebilen også vigtig når du flytter. Vores flyttebil er udstyret med et partikelfilter og overholder euro 6 normen, hvilket betyder, at den overholder selv de strengeste miljøkrav der er til os. Derfor kan vi ikke blot tilbyde dig en sikker transport, men også en miljøvenlig transport når du flytter med os.

Forskellige flyttetilbud i Roskilde

For at kunne tilpasse ethvert behov vores kunde måtte have, tilbyder vi en række forskellige flyttetilbud og pakkeløsninger, herunder også en totalløsning, hvor vi blandt andet pakker dit indbo ned for dig. Selvom du ikke ønsker denne løsning, behøver du selvfølgelig ikke gå glip af vores materialer, der sikrer den bedste og mest sikre flytning. Vi tilbyder nemlig, at du kan låne vores kvalitets flyttekasser og andre kvalitets pakkematerialer, der kan klare en tungere vægt uden at kollapse. Det betyder, at du kan have mere i kassen og hurtigere kan pakke dit indbo ned.

Fælles for dem alle er dog, at du altid vil have medbestemmelse og indflydelse i hvordan din flytning skal foregå. Derfor kan du trygt læne dig tilbage uden en eneste bekymring for dine værdifulde genstande, alt imens vi klarer arbejdet for dig. Læs mere om de forskellige flyttetilbud her.

Roskilde er spændende by, der har masser at byde på. Det er blandt andet i denne by at Roskilde domkirke, der i 1995 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, huserer. Det er også her, at du kan lære mere om vores stærke, vikinge-forfædre og nyde den søde musik fra Roskilde Festival om sommeren. Så er du vild med vikinger, konger, musik, gode shopping muligheder og god stemning, så er der ingen tvivl om, at du kommet til det rette sted.