Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Flyttefirma København

Bor du i Københavns området, skal du flytte og virker flytning til og fra København som en umulig opgave for dig? Jægerpris Flytteforretning tilbyder både privatflytning og erhvervsflytning overalt i Danmark – også i de smalleste kroge af København. Vi har nogle af de bedste flyttemænd, med erfaring indenfor området, som er klar til at give dig den bedste flytteservice.

Når du skal flytte dit indbo enten fra eller til København, kan det være en besværlig opgave, især hvis man ikke har det rette udstyr. Tunge genstande og smalle opgange kan ofte være en opgave, som man bør efterlade til de profesionelle, hvis man ikke ønsker at skade sin krop. Heldigvis har vi alle de sikkerhedsudstyr der skal til for, at du kan få den bedste og hurtigste flytning.

Bestil et flyttefirma til og fra København –
og slip for besværet

Lyder kø, voldsom trafik og navigation gennem små, forvirrende sidegader ikke som noget for dig, og/eller lyder bil med trailer midt i København som et mareridt for dig? Så fortvivl ej; vi er her for at hjælpe dig bedst fra A til B.

De fleste frygter transporten fra sit gamle indbo til den nye destination, især hvis man bor i centrum, eller nærmere generelt når det drejer sig om København. Med vores hjælp slipper du for at skulle opbygge den helt store tålmodighed inden du flytter. Vi klarer det værste, eller det hele, alt efter aftale. Det eneste du skal tænke på, er at få dig selv og din familie med til dit nye hjem, eller dit firma til din nye erhvervsbolig.

Sikker og miljøvenlig transport i Københavnsområdet

Hos Jægerpris flytteforretning tilbyder vi en sikker, professionel, ubesværet og miljøvenlig transport af dine værdifulde genstande.

Dette kan vi både takke vores erfarne, veluddannede flyttemænd og vores flyttebil, der er udstyret med et partikelfilter og overholder Euro 6 normen. Den overholder nemlig de strengeste miljøkrav, hvilket i sidste ende er til glæde for os alle.

Forskellige flyttetilbud i København

Hvis du skal have flyttet dit indbo, tilbyder vi en række forskellige tilbud, alt efter dit behov.

Vi hjælper i alle situationer, hvor du måtte have brug for vores hjælp. Det kan f.eks. være, at du har nogle få genstande, som du skal have flyttet, eller at du har brug for både hjælp til nedpakning og udpakning af dit indbo. Alt efter hvad din situation er, så har vi et godt flyttetilbud til dig.

Læs mere om vores forskellige pakkeløsninger her