Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Flyttefirma Hillerød

Bor du, eller ønsker du til at bo i det skønne Hillerød, og skal du flyttet til eller fra området, så kan vi hos Jægerpris Flytteforretning tilbyde en professionel flytning, hvor høj sikkerhed og kundeservice er i højsædet. Med 35 års erfaring er vi godt udrustet til enhver opgave og kan tilbyde dig den bedste og hurtigste løsning for dig, når du flytter.

Slip for besværet med de tunge flyttekasser, transport frem og tilbage og andet besvær man måtte have når man flytter sit indbo. Vi står altid klar til at rykke ud til dig når du har brug for hjælp – uanset om det drejer sig om en lille eller stor flytning.

Bestil kvalitetsbevidst og professionel flytning til og fra Hillerød

Udover flytteservice i Hillerød, tilbyder vi at hjælpe dig med flytning overalt i Danmark og andre lande i EU – men går, på trods af dette, aldrig på kompromis med kvaliteten på din flytning.

Vi dækker hele Hillerød by og omegn og er altid åbne for at give en hånd med det hårde flyttearbejde. Når du kalder, så kommer vi – og sender selvfølgelig altid flyttemænd ud, der både er veloplagte, profesionelle og utroligt arbejdsomme.

Sikker og miljøvenlig transport i Hillerød

Vi ved hvor meget dine genstande betyder for dig og derfor behandler vi dem altid med stor respekt både under op- og nedbæring samt under transporten til og fra Hillerød. Vi lever selvfølgelig op til de sikkerhedsmæssige krav, der er til os som flyttefirma og har altid de rette flytteredskaber med til opgaven for, at sikre den bedste, hurtigste og mest sikre transport for dine genstande.

Hvis du ikke ønsker at vi pakker dine genstande ned, tilbyder vi også at i kan låne vores egne flyttekasser af allerhøjeste kvalitet, der lader dig pakke flere tunge ting på en gang samt andre kvalitets pakkematerialer.

Vores flyttebil har desuden et partikelfilter og overholder Euro 6 normen og er derfor en lastbil, der overholder selv de strengeste miljøkrav. Når vi flytter for dig i Hillerød og omegn, gør vi det så miljøvenligt som muligt – hvilket er til glæde for os alle i sidste ende.

Flyttetilbud i Hillerødsområdet

For at kunden kan få den absolut bedste oplevelse tilbyder vi forskellige flyttetilbud, så der er til enhvert behov. Uanset hvilken pakke du måtte vælge, så vil du altid have medbestemmelse i, hvordan flytningen skal foregå. Vi lytter altid og sørger for at du er mere end tilfreds, når du skal have dit indbo, fyldt med genstande af betydning for dig, flyttet. Find den perfekte løsning for dig her.

Hillerød er uden tvivl en smuk by, der er prydet med det fortræffelige Frederiksborg Slot og den imponerende slotssø -og have, der efterlader dig stakåndet. Området er fyldt med liv og har altid været et eftertragtet sted at bo, men krakelerer illusionen om det idyle område, når tanken falder på flytningen til Hillerød, med alt hvad det indebære af hårdt arbejde? Fortvivl ej; Jægerpris Flytteforretning kan tilbyde dig en totalløsning, så du kan nyde de nye, smukke omgivelser fuldt ud, mens vi flytter for dig.