Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Flyttefirma Frederikssund

Leder du efter et effektivt, kvalitetsbevidst flyttefirma i Frederikssund?

Jægerpris Flytteforretning har 35 års erfaring, særligt inden for flytning i Frederikssund og de nærliggende byer, der har været med til at give os den mangeårige erfaring som vi har i dag. Denne erfaring har vi fået både gennem privatflytning og erhvervsflytning i området. Vi kan derfor med stolthed sige, at vi kender området ud og ind og derfor kan tilbyde dig den bedste og hurtigste løsning når du skal flytte dit indbo fra A til B.

Bestil et flyttefirma til og fra Frederikssund –
så ordner vi det hårde arbejde

Jægerpris flytteforretning tilbyder flytteservice overalt i Danmark og andre lande i EU. Men dette ændrer selvfølgelig ikke på kvaliteten af din flytning.

Uanset om du skal flytte til eller fra Frederikssund, så kan vi hjælpe dig med din flytning. Vi dækker nemlig hele Frederikssund by og omegn, uanset hvor du måtte bo henne.

Vi klarer alle former for flyttesituationer - både flytning af få, lette genstande til flytning af mange tunge genstande. Vores stærke, friske og arbejdsomme flyttemænd er nemlig altid friske og klar på en god udfordring.

Sikker og miljøvenlig transport i Frederikssund området

Når vi flytter, så er sikkerheden altid en førsteprioritet, både for dine genstande, dig selv og vores medarbejdere.
Derfor har vi alle de rigtige flytteredskaber som man skal bruge for en sikker flytning af dine genstande og lever op til alle de sikkerhedsmæssige krav, der er til os som flyttefirma. Dette gælder selvfølgelig både under op- og nedbæring samt under transporten til og fra Frederikssund.

Ønsker du ikke, at vi pakker dine ting ned i kasser for dig, tilbyder vi desuden at du kan låne vores egne kvalitetsflyttekasser samt andre pakkemateriale af allerhøjeste kvalitet, der tillader dig at pakke flere tunge ting på en gang. Det er smart og praktisk, da det gør nedpakningen nemmere og hurtigere for dig.

Sidst er sikkerheden altid i top når det gælder vores flyttebil, der også tilbyder dig en miljøvenlig transport i Frederikssund området. Den er nemlig udstyret med et smart partikelfilter og overholder euro 6 normen og derfor også de strengeste miljøkrav. Når vi flytter for dig i Frederikssund og omegn, så flytter vi miljøbevidst.

Flyttetilbud til ethvert behov

Vi tilbyder dig den bedste service, der både er effektiv og respektfuld over for dine værdifulde genstande.

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig hørt når man flytter. Har du særlige ønsker og behov mht. din flytning lytter vi derfor altid til dig og finder den løsning, der gør dig gladest. Vores mål er nemlig altid, at vores flytning skal være bekymringsfri og uden problemer for dig. For at dække ethvert behov tilbyder vi desuden en række flyttetilbud, så du kan finde den bedste løsning for dig. Du kan læse mere om dette her.

Udover at være et lokalt flyttefirma i Frederikssund, kan vi også tilbyde flytte opbevaring af dit bohave, samt møbelopbevaring på vores lager i Jægerspris. Vores lager er opvarmet, tørt og rent, så dine egendele er i gode hænder hos os.

Frederikssund er en smuk by, der har meget at tilbyde dig. Med sin smukke, nærmest magiske Frederikssund lystbådehavn, beliggende i imponerende Roskilde Fjord i yderst smukke omgivelser, har byen et samlingssted, fyldt med hygge, en fortræffelig udsigt samt en masse frisk luft. Dette til glæde for dig, din partner og evt. også dine børn. Derudover kan byen også prale af sin kirke, Frederikssund kirke, der giver byen sjæl og personlighed.