Få et godt tilbud på din flytning !

Ring allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Ring nu

Kontakt os allerede i dag - Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig hurtigt videre med din flytning.

Kontakt os

Erhvervsflytning

Vi klarer erhvervsflytning i hele Danmark, Skandinavien samt alle EU-medlemslande. Lige fra den lille virksomhed, til vores store samarbejdspartnere såsom RUC, IBM og TRYG. Uanset hvor din virksomhed har til huse, eller genstandenes størrelse, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores flytteservice.

Med 35 års erfaring kender vi proceduren – og kan derfor altid tilbyde den bedste, hurtigste og mest sikre løsning for dig.
Hos Jægerpris Flytteforretning sætter vi altid vores kunder i centrum og ingen opgaver er hverken for store eller for små for os.

Erhvervsflytning med fast flyttepris, høj sikkerhed og stor tryghed

Vi ved, at en virksomhedsflytning kan være utroligt stressende – og at dette kun forværres, hvis man får sig en pludselig overraskelse med hensyn til flytteprisen. Derfor tilbyder vi en fast flyttepris, så du ikke får dig nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Når du flytter med os, så er sikkerheden altid i top, uanset om det drejer sig om din sikkerhed, dine genstandes eller vores flyttemænd. Vi er nemlig udstyret med alt det sikkerhedsudstyr, der kræves for at alle kan gennemføre flytningen i god behold.
Da vi har de rette redskaber, er vi heller ikke bange for smalle gange eller trapper, tunge genstande eller andet, der kunne besværliggøre flytningen.

Ved erhvervsflytning tilbyder vi enten en totalløsning, hvor vi klarer alt i flytteprocessen eller, hvis dette ikke ønskes, lån af vores gode flyttematerialer, heriblandt vores kvalitets flyttekasser, der kan bære mere end de traditionelle flyttekasser.

Derudover er vores flyttebiler altid i bedste stand og overholder Euro 6 normen, og derfor også selv de strengeste miljøkrav. Volumen på vores flyttebiler er desuden større end de flestes og derfor kan vi transportere mere ad gangen, hvilket også er til glæde for miljøet.

Erhvervsflytning til og fra udlandet

Mangler du hjælp til en virksomhedsflytning i et andet land i EU eller Skandinavien, så er vi altid klar til at give en hjælpende hånd, så du kan nemt og problemfrit kan få dine genstande fra A til B.

Vi er især specialister i flytning til Sverige og Norge. Vi har flere månedlige transporter fra Poggen Pohl i Tyskland, til de Skandinaviske storbyer bl.a. Göteborg, Stockholm, Oslo og endda helt til Bergen.

Dette har selvfølgelig givet os en uvurderlig erfaring med møbeltransport og flytning til udlandet, der gennem de mange år har gjort os forberedte på enhver situation, som vi måtte møde under en flytning.

Vores biler er selvfølgelig korrekt vinterudstyret og dermed i stand til at bringe jeres gods eller bohave sikkert frem uanset hvilken tid på året i måtte have brug for vores hjælp.

Tryg, sikker og hygiejnisk opbevaring af møbler

Skal din virksomhed ud af et lejemål, før i kan flytte ind i det nye, eller er flytningen på den ene eller anden måde blevet forsinket, så kan vi også tilbyde vores hjælp i form af møbelopbevaring.

Vi har til huse i Jægerspris, hvor vi har yderst gode, opvarmede lagerfaciliteter, som altid er rengjort og i en fantastisk stand. Dette betyder, at dine værdifulde genstande og produkter i virksomheden kan opbevares bedst muligt, uden risiko for beskadigelse eller fugt.

Når du opbevarer dine genstande hos os, vælger du selv hvor længe de skal blive. Vi tilbyder nemlig både opbevaring af dine genstande i kortere eller længere perioder, alt efter hvad du ønsker.

Flytteservice efter ethvert behov

Vi kan tilbyde meget gode, konkurrencedygtige flyttepriser, flyttetilbud samt fleksible løsninger for vores kunder, så de får den bedste oplevelse, hvor de både har indflydelse og medbestemmelse i flytningen.

Vi håndterer alt inden for interne erhvervsflytninger, indenland- og udenlandsflytninger – både af privat samt virksomheds bohave. Vi håndterer desuden også flytning af penge- og brandskabe.

I forbindelse med flytninger kan vi tilbyde totalløsninger såsom nedpakning i kasser, lifte eller containere med tydelig mærkning af indeholdet, flytning samt udpakning.

Derudover varetager vi også sikkerhedsmakulering, vikarservice/mandskabsudlejning, opbevaring på rent, sikkert og opvarmet lager i længere eller kortere perioder, oprydning og affaldshåndtering samt diverse ad hoc opgaver for vores kunder.